AllMetal Archive
read-only forum archive
Только просмотр

репетиційна база “MESKALITO” м.Дніпропетровськ

Автор: Don3 сообщений1532 просмотров
Незалежна репетиційна база з розширеним спектром можливостей пропонує вам послуги: 1. Погодинне орендування приміщення під репетиції 2. Поканальний запис репетицій (M-AUDIO DELTA 1010 LT) 3. Послуга “НІЧ” 4. Послуга ”НІЧНИЙ ДЖЕМ” 5. Написання сценаріїв до різних видів заходів 6. Режисерські постановки 7. Заняття з теорії та практики вокалу, гітари, муз. теорії; Консультації вокального педагога 8. Розспівування вокаліста – послуга безкоштовна, включена у час репетицій. Ми працюємо з усіма музичними напрямками. Гарантуємо створення невимушеної атмосфери та максимальне сприяння творчому процесу, акумуляцію всіх доступних ресурсів заради досягнення перфектного результату! Працюють спеціалісти у музичній сфері. ТЕХРАЙДЕР 1.Комбопідсилювач гітарний IBANEZ TBX 150 2.Комбопідсилювач басовий IBANEZ SOUND WAVE 100 3.Ударна установка TAMA IMPERIAL STAR 4.Залізо ZILDJIAN (20” Ride, 16” Crash, 14” Hi Het pair) 5.Мікшерний пульт BEHRINDGER UB 1832 FX-PRO 6.Портали STG 2 X 500 wt 7.Підсилювач PARK AUDIO II 1200 8.Мікрофони SHURE PG 58, стойки, монітори, інше ТАРИФИ 1. Погодинне орендування бази: 1.1. 3 800 до 1300 – 20 грн./год. 1.2. З 1300 до 1700 – 25 грн./год. 1.3. З 1700 до 2300 – 30 грн./год.(свята, вих) 2. Послуга “НІЧ” – 120 грн./ніч 3. Послуга “НІЧНИЙ ДЖЕМ” – 20 грн./людину 4. Поканальний запис репетиції – 50 грн. 5. Оплата інших послуг оговорюється індивідуально. Наша адреса: вул. Ул’янова 10а (проспект Кірова). Детальніша інформація за телефонами: 8-063-563-14-84, 8-096-600-34-65.
Цитата: Meskalito
Комбопідсилювач гітарний IBANEZ TBX 150
Изображение ІМХО Це вкрай несерйозний комбар типу "Дегроїдно-підсилювальна акустична шухляда з експерементальною функцією підключення електрогітари до неї" від відомого бренду-виробника останніх. Обладнаний неймовірно 150-потужним саундом класу "КАЛ", який лунає з двох 12" динаміків, втілений в життя революційними інноваціями інженерів-конструкторів IBANEZ. Мова йде про унікальну, досі нікому невідому, наразі разсекречену, схему генератора піскУ з функцією регулювання його домішування до звуку на каналі дісторшн (UniCAL Sand Generator with function of his manually sprincle on distorted channel). І повірте, - це не аби яке лайно, зібране на базі транзисторного хламиднику, такого притаманного комбопідсилювачам такої досить великої потужності, та ще й з парою вбудованих в нього ефектів, при такій підозріло низькій вартості (близько $500), яке, на мою думку, навіть не заслуговує на право існування у світі гітарного саунду! :bl: P.S. Прохання до автора цієї теми: не сприймати мій меседж, як антірекламну акцію проти нової репбази у нашому місті! Це є мої і тільки мої міркування вголос з приводу одного з пунктів вищезадокументованого техрайдера, у рамках ІМХО! :bz: ...а ось щодо організації та розпланування репетеційного часу, то мене зацікавила опція "НіЧ" - надо якось завітати до Вас бандою поєбошити свій "мітал", підпивши пивця :ca:
Да... у моего знакомого такой комбарь есть, только на 50Вт... 6 раз возили в ремонт, ломался сцукО как бешенный. Звук сухой, ничего хорошего в общем я не услышал.

Показаны сообщения 13 из 3