AllMetal Archive
read-only forum archive
Только просмотр

Инула

Автор: inco28 сообщений2917 просмотров
Изображение Биография: Гурт IНУЛА до листопада 2004р існував із назвою “Mary Jane” або “Mary Jane ZP” заснований 22 лютого 2002 року ІНУЛА грає сучасну альтернативну музику, яка поєднує в собі елементи різних музичних напрямків та стилів нью метал, мейн стрім та хард-кору, але все це є насамперед рок-музикою. Найближчим часом заплановано випуск нового релізу, що буде орієнтован на підвищену емоційність, яскраві несподівані зміни музичного настрою та концепцію застосування психоделічних шоу-елементів, запис відео кліпів на пісні „Мамо” та „До неба” та ротація на українському медіа-просторі. Гурт IНУЛА приймав участь у таких заходах: *Гості фестивалю „Перлини Сезону - 2006” * Учасники фестивалю „Альтернатива.UA”, від рок клубу „Скеля”ДК Будівельник, м Запоріжжя * Учасники концерту, з приводу презентації першого альбому гурту „ФАКУЛЬТЕТ”, арт-клуб „Торба”, м. Дніпродзержинськ. * Учасники рок-фестивалю „Західно-Українська Хардкор Експансія”, м. Ужгород. * Учасники фестивалю „Рок-Львів-2006”, М Львів. * Учасники живого прослуховування фестивалю „Таврійські Ігри - 2006”, м. Дніпропетровськ. * Учасники фестивалю „Драгонфест” від Рок-клубу „Скеля”, ДК Енергетик, м. Запоріжжя. * Учасники Київського відбіркового туру фестивалю міжнародного „Global battles of the bands” * Участники фестивалю „За поріг”, до річниці дня народження м. Запоріжжя * Гості фестивалю „Перлини Сезону - 2005” * Дипломанти всеукраїнського фестивалю „Червона-Рута - 2005” * Арт-бар „Бородино”, м. Запоріжжя, Hop-Rock battle * Учасники святкового концерту до Дня Пива, м. Запоріжжя, Дубовій гай * Приймали участь у концертах у EURO CAMP на Трухановім острові (м. Київ) під час проведення фестивалю Eurovision 2005. * Учасники фестивалю „Муз Острів”, м. Харків * Обласний відбірковий тур фестивалю “Червона Рута - 2005” – І місце у рок номінації. * Гала-концерт регіонального молодіжного хіт-параду „Зірки Славутича” у 2005 р. – Диплом ІІ ступня. * Запрошені для виступу на відкритті обласного запорізького рок-клубу „Стройка”. Гурт IНУЛА ("Mary Jane") приймав участь у таких фестивалях: * Грудень 2003р. – переможці грудня хіт-параду „Зірки Славутича”. * Всеукраїнський фестиваль “Червона Рута - 2003”- III місце у рок номінації. * Всеукраїнський фестиваль “Перлини Сезону - 2002” отримали II місце у рок номінації. * Всеукраїнський Рок Фест “Рок-Терапия”, що проходив у клубі “Lucky Star”, м. Дніпропетровськ „Mary Jane” - надія фестивалю. Гурт IНУЛА ("Mary Jane") запрошували до: м. Кривий Ріг на День Народження Криворізького Байк-Клубу, м. Дніпропетровськ рок-клуб „Лакі Стар”,"Рок-Кафе" м. Дніпродзержинськ рок-клуб “Торба”, м. Київ нічний клуб “Промзона”, м. Запоріжжя рок-клуб “Трясина”, м. Львів клуб "ДалІ" Участники: Алёна (вокал), Руслан "Кабан" (гитара, вокал), Кирилл "Ripb|4" (гитара), Филипп "Phil" (бас), Александр "Шурик" (барабаны) Influences: У кого что)) Gear: Кабан - Ibanez SZ 320+Korg AX3000G+Marshall Jackhammer, Ripb|4 - Hohner Les Paul Custom+Korg AX3G+Boss Metal Zone, Phil - Warwick Corvette Double Buck $$ , Шурик - Super Amati+Sabian B8, Алёна - Shure SM58 Вот немного дэмок. http://rock.zp.ua/music/song/45.html http://rock.zp.ua/music/song/46.html http://rock.zp.ua/music/song/44.html
привет соседям:) хоть не один отдуваться буду))))) а всем хочу сказать, что группа действительно очень качественная и интересная настоятельно, так сказать, рекомендую:)
привет, а ты на АТАКЕ...? чё аську непоставишь? я сёдня до 12 раюотаю, потом заеду к вам на студию...
ааа, блин это был мой первый концерт, когда Мэри Джэйн и СТАН выступали в бомбе. помню три года назад понравилось очень!!!
ОТЦЫ! Привет из Кривого от ПНРХ. Когда к нам заедете? Отпишитесь на Doozer48@mail.ru райдер, условия ваши, че нибудь организуем в кривом. Считаю, что Инула - лучшая группа Запорожья. Давно вас не слышал, не видел. У вас еще один гитараст? Пис
изменено Ripb|4, 23 апр. 2007 г., 06:38
ну вот и я добрался :ab:
В запорожье Карея получше буит ИМХО
Блин и както попсовенька!!!!!!! Мне вас рекомендовали типа запарожский ОТЕп а тут Стандартненький ТРАКТОР Боулинг
Цитата: Nazarius
Блин и както попсовенька!!!!!!! Мне вас рекомендовали типа запарожский ОТЕп а тут Стандартненький ТРАКТОР Боулинг
если ты про эти демки, то они староваты уже....щас в работе новый материал. а про Трактор Боулинг..не замечаю особого сходства, если честно...наличие женского вокала ещё ни о чем не говорит
Не. Я просто ожидал типа металкор с женским вокалом, а орказалось стандартненькая альтернативка аля боулинг.
Не. Я просто ожидал типа металкор с женским вокалом, а орказалось стандартненькая альтернативка аля боулинг.
та есть и такое...просто все темы разноплановые....есть даже блюзовая тема)))....эксперементы полным ходом идут
В запорожье Карея получше буит ИМХО
да, есть такая группа :) но у нас нету в городе рейтинга кто круче, незнаю как в ДП... да стили разные чтобы сравнивать ИМХО
вы меня простите, конечно, но я валяюсь по полу:) а машмеллоу вчера кстати с металликой сравнили
Че валятся бля. Мне так45 описали данную группу
Че валятся бля. Мне так45 описали данную группу
45 глухих? :ag: это то же что надежду бабкину с канибалкорпс сравнивать...(ну утрировал) но совсем нето... могу сказать что те 45 только металику и слышали наверное...
Помню, тож вас со Станом слушал... Нормально, мени подобалось
Цитата: Loco
Помню, тож вас со Станом слушал... Нормально, мени подобалось
блин, ты шо тоже тогда был на этом шоу 3 года назад?
да, был. Стан в Днепре я ценил раз 5 наверное. 1-ый раз они играли в ДК ДИИТа.
Уже видели, кста, кто едет в этом году на Red Alert?

Показаны сообщения 120 из 28