AllMetal Archive
read-only forum archive
Только просмотр

18.07.2009/Kill The Brain Show/Rock-Cafe

Автор: Leha95 сообщений4003 просмотров
название полностью соответствует мероприятию :ca: канцык в топку :aq:
бля, ну быстрей, уже не могу дождатся
Цитата: Pan4o
бля, ну быстрей, уже не могу дождатся
поддерживаю полностью!
салидарен. риальне быстрее нада!
ускорьте анимацию прыгающего панчо и время пролетит незаметно))
изменено *Exciter*, 07 июл. 2009 г., 10:51
Панчо будет на канцике прыгать как на кортинке, а все будут хлопать!
скoріш 3а все бyдy.
Епикриз диски павезут, так шо можна буит приабрести
забyв,кoли вoстаннє диск кyпyвав. напевнo взимкy і те за батьківським прoханням,yзяв для ньoгo ГАРИКА СYКАЧЕВА.
Цитата: CHIKO
забyв,кoли вoстаннє диск кyпyвав. напевнo взимкy і те за батьківським прoханням,yзяв для ньoгo ГАРИКА СYКАЧЕВА.
реально в тему написал))
а я забув уже коли ГАРЫКА СЦУКАЧЬОВА востаннє слухав, напевне минулої осені і то за батьківським проханням
а я б і сам залюбки пoслyхав.
Ось кратка інформація за Gvalt (пишеться англійськими літерами) Изображение Гурт заснован в кінці жовтня, бухали - бухали на Бк, тай вирішили пограти порнушки. Спочатку грали у трьох: Іуда (спів), Чаклун (гітара), Міллер (цимбали), ось таким складом і дали перший в історії гурту виступ. З часом приеднався басист і таким складом існуем до сих пір.... Відіграли в Лисичанську, Сіверодонєцьку, Рубіжному,Луганську, Свердловську, та Харкові. Зовсім нещодавно записали Demo запис у Стаханові. У травні було завершено запис повноціного альбому, з ньго була зробленна промка для ознайомлення... Cклад: Miller - Drums Juda - Vox Brad Pitt - Gitar Lan - Bass посилання на дємо (Фістінг Апперкот) http://ifolder.ru/10929473 Промо (2009) http://ifolder.ru/12487264
оп, щас скачаемс
Промо понравилось, несмотря на то что далеко не фанат такой музыки, но очень понравилось))) Ребята молодцы...
блеееее ну и почему я только вот только что увидел ету обьяву(((((((((((((9
ну че, все гатовы?)))
да, уже отполировал свои ботиночки для выстукивания чечетки
надеюсь буду
ждунимагу. па маим прагнозам эт должен быть один из лучших канцыкав паследнива времене. риальни!!!1

Показаны сообщения 2140 из 95