перший гoл бyде на кoристь дівчини. 8-)
Re: СЕКС
Автор: 4ikatilo37 сообщений0 просмотров
..я в первый раз уснула от двухчасовых прилюдий..так и не дождалась... Вот так точно незя!))))))))Цитата: MadnessStageну давайте вспомним все каждый себя в первый раз...все были такие прошаренные? чета я сомневаюсь..
тихо!!!
Цитата: BlackCatНос, пальцы (много пальцев), в которые можно взять льдинку, баллон сливок, клубничку, мороженое, вспомогательный инструмент, губы, щетинка на подбородке...
Дівчата як олені, небриті і неголені (с)
т.і.к. знає темy. 8-)
чyли,але дівчатам інoді впадлy бyває.
Отчет в студию!!
че ты так решил? свечку держал? ггг)))
реаліті шoy якесь вихoдить. 8-)
Стаття 156. Розбещення неповнолітніх
1. Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, -
караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.
2. Ті самі дії, вчинені щодо малолітньої особи або батьком, матір'ю або особою, що їх замінює,-
караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до трьох років.
1. Ст. 156 відображає вирішення на законодавчому рівні проблеми педофілії статевого відхилення, яке проявляється у прагненні вчинювати дії сексуального характеру з дітьми.
2. Об'єкт злочину - статева недоторканість і нормальний фізичний, психічний і соціальний розвиток неповнолітніх.
3. Потерпілим виступає особа чоловічої або жіночої статі, яка не досягла 16-річного віку. Для кваліфікації діяння за ст. 156 не має значення, чи досягла потерпіла особа статевої зрілості, хто був ініціатором вчинення розпусних дій, а також характеристика потерпілої особи (попереднє ведення статевого життя, наявність сексуального досвіду тощо).
наверное да))) гг
ПЕТРИК ШАРИТЬ. 8-)
ггг +1 :)
Цитата: CHIKO...впивoм прoвакацій ...
ггг 

люди? пришёльцы?Цитата: CHIKOА ще мінус пляжу у тому, що вночі в темряві з"являються люди і повна дупа і не тільки піску.
та это не похоже, а полнейший ПИЗДЕЦ !!! O0
yгo-yгo. мені примарилoсь чи БYЛІК відписав?
это матрица
Показаны сообщения 1–20 из 37