AllMetal Archive
read-only forum archive
Только просмотр

17 и 24 сентября / The Global Battle Of the Bands-2009 / Рок-Кафе

Автор: inshamuzyka61 сообщений2159 просмотров
димна сyміш.
лучше бы скулов еще в старом составе отправили бы...у них были бы все шансы на победу...
я посперечаюсь. Скули некомерційний проект. широкий загал їх не захаває.
Их в днепре хавают только единици, а для неподготовленного слушателя это вообще будет выглядеть не музыкой а маразмом гггг
Перші відбіркові тури GBOB Challenge 2009! 17 вересня розпочнеться український відбір до Національного фіналу 2009 міжнародного музичного проекту GBOB Challenge (www.gbob.com). В двох містах (Києві та Дніпропетровську) цього дня журі та публіка визначать перших фіналістів. Учасники відбору в Києві (клуб Бінго, пр-т Перемоги, 112): Гаразд Stripped Mary The Rogers YouCrane MIXTURA Д.О.Г 2 дня до завтра АУРА Astraman Рада Гості - Оркестр Янки Козир, переможці першого Національного финалу 2004 року. Дніпропетровський відбір (Рок-Кафе, Набережна Перемоги, 106-а) будуть долати: Пересадочная Станция Rakety The Electric Dream Переможці турів отримають путівку до Національного фіналу. Якщо ви маєте бажання вплинути на результат турів та якщо ви чекаєте на яскраві музичні відкриття, ласкаво просимо на концерти проекту GBOB Challenge! Вього ж цього року пройдуть 10 відбіркових турів у вересні-жовтні 2009 р. на таких майданчиках: Київ, клуб «Бінго» (4 тури: 17 та 24 вересня, 1 та 7 жовтня) Дніпропетровськ, Рок-Кафе (2 тури: 17 та 24 вересня) Харків, Churchill's Music Pub (1 тур: 1 жовтня) Львів, Творчий Центр «Погулянка» (2 тури: 2 та 3 жовтня) Одеса, Кулікове Поле (open-air) (1 тур: 11 жовтня) На деякі з турів ще триває реєстрація. Національний фінал відбудеться 25 жовтня в столичному клубі «Бінго». Світовий фінал - як завжди, у Лондоні в грудні 2009 року на одному з престижних концертних майданчиків. Реєстрація, подробиці та умови участі на сайтах www.gbob.com та www.gbob.com.ua Українська дирекція The Global Battle Of the Bands. gbobua@mail.ru
Цитата: PetriK
Их в днепре хавают только единици, а для неподготовленного слушателя это вообще будет выглядеть не музыкой а маразмом гггг
для неподготовленых гриндеров эпикриз это тоже оказалось ударом ниже пояса)
Цитата: inshamuzyka
только это вы тут с "пеной у рта".
прям в точку :ca:
Иван так неумело всегда пытается кого-то подколоть, что я вспоминаю свои удалые 15))
Цитата: Anti
Иван так неумело всегда пытается кого-то подколоть, что я вспоминаю свои удалые 15))
Ты их вспоминаешь, а он их ждёт
а главное вот эта неведаная йобаная хуйня ====>
Цитата: Иван
:ca:
без нее не обходится ни один далбаебский пост моего гуру
2 Pan4o а это современный вариант весёлого роджера... наверно думает Иван...
3хрещy пальці за РАКЕТИ. Приємнy мyзикy грають хлoпці.
Ну равная борьба будет между електриками и ракетами, остальные слабоваты...Я за електриков...))) хорошая качественная музыка))
щo ці електрики грають?
электрик дрим - весьма заебатая группа в своем стиле (хард-рок). в группе 3 человека, и каждый раздаёт гавна неплохо. ударник ваще зверь. басист-вокалист такое выделывает на гитаре что песдетс.
щoсь стиль мені не дyже дoвпoдoби.
Цитата: m@n5on
Цитата: Anti
Ты их вспоминаешь, а он их ждёт
жжешь :aq: 15 это много :nono:, я жду 13-ти :an:
Цитата: CHIKO
щoсь стиль мені не дyже дoвпoдoби.
играют хард-рок, но очень пиздатый...лично мне понравилось...за барабанами Еlma из ВРД...несмотря на стиль, музыка клевая и интересная...будет их канц, сходи не пожалеешь))
Цитата: MadnessStage
лично мне понравилось...несмотря на стиль, музыка клевая и интересная...будет их канц, сходи не пожалеешь))
а с чего ты взял, что это хуевый стиль?
тo МАКС: мoже якoсь і зхoджy пoдивитись,щo вoнo таке.

Показаны сообщения 4160 из 61