апарат сірйозний... не жалко давати таке на всебічне використання?
Студия X-STATION >>>>>>>>>>>>>>ЦЕНЫ СНИЖЕНЫ !!! (+ФОТО) обновлено 18.11.2009
Автор: predator16 сообщений1028 просмотров
РЕПЕТИРУЙ ПО НОВОМУ НА ПРОФЕССИОНАЛЬНОМ ОБОРУДОВАНИИ...
Глупый как бэ вопрос.Апарат то для того и брался шоб в аренду давать.И с этого хоть шо то иметь
ціни майже такі ж як і всюди, а для того шоп здавати в оренду можна було взяти якісь маршал хоча б avt серії, якшо хочецця посерйозніше шось давати. а не меса бугі....як на мене не раціонально...хоча хз. може якійсний саунд прикличе багато клієнтів, хоча зновужтаки відсіє всякіх новачків яким тіки міталлу давай..))
вот в чем соль!!!якійсний саунд прикличе багато клієнтів
Качественный звук ещё зависит от умения егородимого настроить) По поводу аренды: апарат при здаче абязательно сопровождаеться нашими техниками, и поетому застрахован от таких таварищей которые лезут к примеру в мезу с басом)Цитата: adramelechціни майже такі ж як і всюди, а для того шоп здавати в оренду можна було взяти якісь маршал хоча б avt серії, якшо хочецця посерйозніше шось давати. а не меса бугі....як на мене не раціонально...хоча хз. може якійсний саунд прикличе багато клієнтів, хоча зновужтаки відсіє всякіх новачків яким тіки міталлу давай..))
а були такі?))Цитата: LSPи поетому застрахован от таких таварищей которые лезут к примеру в мезу с басом)
були i не такi)))) и вот поетому я говорю, что нада как-то горизонты расширять!
ну та, але я більше прихильник того шоп зробити собі самому свій саунд.
ЕСТЬ СВОБОДНОЕ ВРЕМЯ... ЗАБИВАЕМ РЕПЫ !!!
о, ебать колотить, маю басуху и педальку в аренду сдают.
ЛОКО не сцы... ето таво.... ИбанеЗЮМЕНКА для натюрморта!.. 

ояебу эстеты!
Дорогие друзья и колеги!!!
Мы переехали!!!!
Добро пожалывать на перекрёсток Карла Либкнехта Светлова или Артема Светлова. Ровно посредине)
Тел 8063 359 41 98
Predator,звоню по номеру (093) 018 53 35,и глухо, хотел бы репу заказать , а там нихто не отвечает 

8063 359 41 98 на етот звони....
Показаны сообщения 1–16 из 16