Івано-Франківський гурт "Фліт" створений в червні 2001 року, його склад неодноразово змінювався, а в 2003 році набув стабільності і був таким:
вокал - Новиков Володимир;
бек-вокал - Бєляков Віталій;
гітара - Марків Андрій;
бас-гітара - Копієвський Михайло;
ударні - Озарко Ігор.
Основний напрямок стилю є інтелігентний рок.
В грудні 2003 року "Фліт" випустили дебютний музичний альбом «Світ такий…».
На початку 2004 року, гурт покинув бек-вокаліст –Бєля.Колектив продовжив свою діяльність вчотирьох:
вокал, гітара - Новиков Володимир;
гітара, бек-вокал - Марків Андрій;
бас-гітара, бек-вокал - Копієвський Михайло;
ударні - Озарко Ігор.
В травні 2004 року було відзнято дебютне відео гурту-кліп на пісню «Їжачок».
В жовтні 2004 року, компанія «Ukr-Musiс» (м. Київ), перевидала альбом «Світ такий…»
Тепер крім аудіо-треків на дисках є можливість переглянути ще й відео…
На початку 2005 року розпочато запис нового альбому з робочою назвою „Zаникай”.
Перша ластівка з нього - пісня «Згаяний час» знайшла відображення у відеокліпі, режисерами якого стали самі учасники гурту „Фліт”.
А літом 2005 року „Фліти” потішили своїх шанувальників ще одним кліпом!!!
Нарешті, візитна картка гурту - пісня «Вийди, моя люба…» відтворена у вигляді флеш-анімації другом гурту Андрієм Гусаком
Вже в лютому 2006 року на українських телеканалах було презентовано, четвертий за рахунком, кліп гурту на пісню „Таблетка”.
Це анімаційний кліп, автором якого є Андрій та Світлана Гусак.
В квітні 2006 року вийшов у світ другий альбом під назвою "Zаникай"
28 січня 2007 на телеканалі М1 відбулась прем'єра відео-кліпу на пісню "Критик" із альбому "Zаникай".
Ідею гурту відобразив на екрані молодий режисер Віктор Бакін.
Люди з усього світу, які слухають „Фліт”, дають позитивні відгуки. Це дає велику наснагу творити ще і ще – більше і краще. Оскільки музика стала для гурту невід’ємною частиною життя.
На цьому історія гурту не припиняється, а тільки починається.
сайт гурту:
www.flit.net.ua
відео та МР3 можна знайти там.
Шо суспільство думає про Івано-франківський панк?
Фліт
Автор: zvon_48224 сообщений2029 просмотров
Вообще никак не цеплйает:(((
мну подобається...така не напряжна музичка, добрі тексти.
де ви чули саму позитивну пісню про атомний вибух?:)
*..вітер на клапти хмарину рвав,
вигляд якої мене лякав
дивний грибочок у небі зріс...
спокій та тишу землі приніс...*
:))
Группа пиздатая! Давно их слушаю! Последний альб ваще намази!!!!!!!!!!!!!!!
Жалко мало у нас выступают, в основном за бугром!
ааа!! дякую!! не звернув увагу....обов'язково піду:))Цитата: LCLSCM
Сначала увидел клип "Йижачог"...потом скачал остальные песни с альбома...типерь тупо фанал=) хожу со значгом и в футболке аднаимьоннай группы. На канце в киеве 30.09 оторвался просто ппц. В мастер пайду...фак еще 2 месица((((
Я об этом мечтал! Зпазибо люди добрые! Никогда не забуду вас!
я тока йижачка ценил. непомню ничо чессна
не нравятся ваще. вот
Exciter
Напомнишь мне в декабре
херня, называют себя интеллектуал-панк: ни того не другого найти не могу...
....я ток последний альбом котирую. Ижачок раньше жутко бесил, щаз ничё так. Вообще эта детская тематика.. как и Колыскова..короче, наверное, у чуваков есть дети, или они еще сами ощущают себя такими, так шо Флит не материццо и поет о природе)) своей планете, змеях беззубых, що вывэргають блювотыну, зорях, траве.. получается мило, канешн, расслабляет, не вызвая никакой агрессии, и в то же время наблюдается определенный коэффициент выделения энергии на долю секунды, все такое.. отечественный продукт в оригинальной подаче и некоторым колоритом... правда, попахивает западной Украиной.
это шо, типа клеймо такое с неприятным запахом?? чё-то я не пойму что ты имеешь ввиду..Цитата: Альтернативныйправда, попахивает западной Украиной.
Yoda
Нет, не клеймо. Простое имхо. Отличаются украинские группы западной части страны от групп из других ее частей.. хотя бы произношением и некоторыми словами в текстах.
Кстати, про запах. А че сразу неприятный? ))
2 Альтернативный панк
Та не, ну просто показалось что ты о нём как о неприятном. типа всё вроде бы ок, но "правда, попахивает западной Украиной."
Так это не только группы отличаються, а и люди, социум так сказать вцелом.. это просто проявляется чаще всего в особом диалекте.
Yoda
У меня неоднозначное мнение о группе, никак не могу окончательно определиться с восприятием)) наверно, после посещения их концерта все устаканится.
оследний альбом рульный
лайно
почемуто вспомнил их песню "Критик" =)Цитата: *Exciter*лайно
Показаны сообщения 1–20 из 24