Графіті

Автор: adramelech38 сообщений6730 просмотров
є тут люди які це шарять? хочу шоп мені забомбили холодильник :ab:
:ag: :ag: :ag: :ag: :ag: :ag: :ag: бгагогаг....ох чувак, фраза недели...+ в карму))))))))))))))))))
А мне нада забомбить дома стену как будта там плазма на 50дюймов висит
:D
..а чё тут блин сложнава?? ..руки ж вроде не у всех ис жобы растут))))
Надо ж не абы как, а чтоб было тру. А под это не у всех заточены руки.
..тру разные бывают..темболее автор не уточнял шо он тама хочит..Мону Лизу бля или Чёрный квадрат..
если че, я черный квадрат за нехуй забецаю :D
чьорний квадрат я й сам собі замутити можу...хочу шоп на холодильнику білого місця не було. тупо шоп весь був замальований.....так є тут шарячі люди?
тупо весь черный?
Цитата: adramelech
.....так є тут шарячі люди?
..так тут каждый можэт,каждый второй шарит..от Yoda например,Pan4o вабще великий художник!! ..ну дык ты ж не атветил на вопрос:типа чёта канкретнае рисавать или всёжэ на чёрном квадрате астановишся??
та нафіг не треба мені того чорного квадрату...і шоп йода холодильник розмальовав тоже не хочу...)) можна шось з мультіків, написи груп музичних...головне шоп було кому малювати..
..мы с Mad MaХom можым..)) ..мне пива,ему торт..))))))))))
а мож показати якісь ваші роботи? шоп мну потім холодильник пензлем замальовувати не прийшлось))
могу, посмотри в теме майн андеграунд фабрико!!!
Цитата: MaD_MaX
..а дей та?? ..Адхрамевичь_..та такі речі так не обговорюються...я свої малюнки не зберігаю..шо мене делать? Давай как та так..))
Да 4uvachok крута малюет!!!
Цитата: 4uvachok
..а дей та?? ..Адхрамевичь_..та такі речі так не обговорюються...я свої малюнки не зберігаю..шо мене делать? Давай как та так..))
ну мо хоч якась одна-друга фоточка є?)) бо всьотакі холодильник, то річ довговічна шоп потім не встидно було його тримати..))) давай якось зустрінемся за пивом і обговорим то всьо детальніше.)
я не пью)))
я не пью)))
да! єто смешно именно!

Показаны сообщения 120 из 38

Графіті · AllMetal Archive