хто як відноситься до НАТО, нейтрального статусу(який може надаватися лише за згодою всіх країн світу),чи інших військово-політичних блоків?
цікаво дізнатись думку людей,коли в парламенті всі заслуговують на кулю!
Стратегічний курс України
Автор: Juan51 сообщений5480 просмотров
Опрос
Ви за:
18 голосов
- вступ в НАТО9 (50%)
- нейтралітет9 (50%)
Побєда євроатлантізма нєізбєжна (с) Лєнін едітед
особисто я вважаю, що нам необхідно вступати в НАТО хочаб для того, щоб зберегти територіальну цілісність. нейтрлітет нам ніхто не дасть, окрім хіба що Ватикану і Андори якихось, тому що багато хто з політиків,зокрема з нашого північного сусіда, сподіваються повернути Україну до себе, принаймні хоч деяку її частину.
Якщо хтось має в цьому сумніви, пропоную знайти виступи Лужкова і йому подібних(не останніх людей в Росії) щодо України.
На мою думку, зі вступом в НАТО ми ввійдемо в клуб "цивілізованих держав" і здобудемо захист від зовнішніх зазіхань. Звичайно, відразу все не зміниться, але невдовзі розподіл великих капіталів завершиться і корупція у владі стане набагато меншою, що дасть можливість вільно і без перешкод розвиватися бізнесу.
На даному етапі,головне закріпити свою незалежність і цілісність,на даний момент я бачу варіант лише вступу до НАТО. А з часом, коли ми окріпнемо і станемо впливовим гравцем на міжнародній арені, можна буде думати про інші альтернативи
Украина никогда не была агрессивной страной, все войны были или освободительные либо защитного характера: не вижу особой необходимости становиться таковой.
2 Нерд
а ти, що ставиш = між НАТО і агресією???
може Литва і інші країни Балтії, Канада,Болгарія і т.п. також агресори???
В тому то й справа, що ми війн не розпочинали, ми завжди захищались, а якщо я не помиляюсь, то гуртом і батька легше бити!!!
Лично я похуистично отношусь.
Хотя, вместо того чтобы вступать в НАТО предлагаю аннексировать всю европейскую часть России под предлогом исторической справедливости и "возвращения исконных земель", а Сибирь продать китайцам, задорого. Или нет, на просторах Сибири стравить американский нео-империализЬм и китайский нео-коммунизЬм, у них как раз претензии взаимные должны быть на идеологической почве. А Европе перекрыть нахуй газ и нефть, пока полностью не перейдут на украинский язык и не начнут употреблять сало с чесноком. Путина же хочу видеть исключительно в клетке в Николаевском зоопарке, в косоворотке, лаптях и с ебалайкой балалайкой в руках, ну и опционально с цыганами и гитарой в той же клетке. Отакое от.
ту Жуан:
колы штати захотіли їбанути по Іраку то їм було до сраки твоє НАТО яке пінилось аж пищало...
І якщо Росія візьме за мету загарбати неньку Україну - то вони це зроблять швидше ніж ти гадаеш.
Оскільки цьому сприяють спільні кордони та нехуйові важелі впливу на сопливу цивілізовану Європу.
Ту Стим:
Я тоже жду третий РедАлерт дабы реализовать некоторые и з выдвинутых елементов хода истории ;)
Петрик, в РА-III будет Путен в клетке Николаевского зоопарка? Ради такого финального мувика я готов даже лицензионную болванку купить и тачку проапгрейжу ниибаца.
По сабжу, НАТО-хуято, гамно все это.
2 Петрик
так, Америкоси єбанули по Іраку, я не сперечаюсь, що вони суки. Але По країнам-членам НАТО хуй хто єбане, тільки хібащо не менш єбанутий Китай.
Звичайно, якщо ти вважаєш, що Росія пуп всія Землі, то з тобою нема сенсу сперечатись. Так от щоб не захотіли навіть подумати про загарбання, треба бути в НАТО. Вони бояться, що їм не вистачить часу повернути нас до себе невійськовими методами, от і зляться. А невійськові методи- це всіляка пропаганда, російські ЗМІ, українські політики, які захищають російські інтереси, а кричать, що вони захищають меншини, всі думають за чужі народи, а за український народ і культуру ніхто не думає і не захищає.
Я вчора дивився передачу по Ері, так це ппц. Регіонала запитали: Україна має право проводити військові навчання з НАТО?, а він відповідає: це рагрожує російським інтересам, їм не сподобалась легенда навчань..... А ТЕБЕ СУКА,ЩО ПОВИННІ ТУРБУВАТИ РОСІЙСЬКІ ІНТЕРЕСИ?-НІХУЯ. ЯКЩО ПОЛІТИК УКРАЇНСЬКИЙ,ВІН МАЄ ЗАХИЩАТИ УКРАЇНСЬКІ ІНТЕРЕСИ!!!
Я не вважаю Росію за пуп землі і навіть клав на їхні інтереси болтяру, я лише хочу сказати що в Україні є більш важливі проблеми ніж вступ/невступ до НАТО.
Нам ні НАТО ні Росія не допоможуть бо навкруги одні пиздюки - одні з шароварів не вилазать і розказують про якусь велич країни і ніхуя не роблять - інші мастурбують в бік Росії аби наперекір першим. Ці міряння пісюнами і надумані проблеми не одного мене заїбали.
при Кучмі ціеї хуйні не було, щоб про нього не казали але він не так сильно ходив під москалями, і не так смачно лизав гузно натівцям...
це і є дипломатія - а кидатися з одного в боку в інший дохуя мізкив не треба... це можем робити і ти і я...
на рахунок Кучми я з тобю згоден) розумна таки людина, але мені здається,що головною його помилкою було обрання Януковича послідовником. От сказав би Кучма:голосуйте за Юща, ніяких штучних розколів не було б. А ще було б краще якби просто не вбивали Чорновола....
штати невдовзi обсеруться i загроза буде лише з боку Китаю
Росія та Китай зараз стають найбільше могутніми державами в світі. Кожна з цих країн може запхнути НАТО за пояс навіть зараз. Враховуючи рецесію в штатах та початок рецесії в Європі на арену виходять самі ці дві країни.
Україна завжди була місцем дії усіляких війн. Якщо ми вступимо в НАТО, то країни західу зможуть перевести свої війська в Україну. І ми знову станемо палаючим плацдармом. І якщо ми вступимо в НАТО, то саме у нас буде проходити кордон між штатами (а вони будуть за НАТО, чому Буш дуже хоче, щоб ми вступили). Далі дадуть якомусь Васі 2 пляшки горілки щоб він хряпнув когось з солдатів НАТО, спишуть це все на російську агресію і нападуть на Москву. Ще й нас примусять, бо ми частково будемо цими солдатами НАТО. Після війни навряд хто дасть нам незалежність оскільки при будь-якому з варіантів закінчення війни Україна буде зруйнована і не буде мати а ні людей, а ні ресурсів. ООН знову скажуть які ми мужні та як нам не щастить і візьмуть під своє крильце тобто зроблять Німецько-французько-російську колонію.
справа ще в тому, що при агресії з боку б-якої держави, Україна наврядчи зможе їй протистояти,дивлячись на стан ЗСУ.
Зі вступом в НАТО, ми отримуємо гарантії по-перше ненападу самих країн НАТО, по-друге союзників, які повністю відіб'ють бажання нападати.
ніхто вже не хоче світових воєн, тим більше маючи ядерну зброю.
За месяц до ВОВ Гитлер какбэ тожэ патпесаль пакт о ненападении...
ну это уж совсем другая история. времена меняются
история имеет характер повторяться
є така теорія
значить за цією теорією Україна стане найвпливовішою Європейською державою!!! Ура, товаріщщі
Времена меняются а люди остаются. Все движется по спирали (1-й закон диалектики).
2Локо +1.
2Джуан: чувак, ты что действительно думаешь что на Украину собирается кто-то нападать? Родственные связи, не говоря уже о прочих других, настолько сильны что это невозможно, не спорю, при вступлении в НАТО отношения обострятся, но зачем нам это? Швейцария и ряд европейских стран себя чувствуют с нейтральным статусом очень даже неплохо. К тому же Конституция Украины по одной из статей запрещает размещение какихлибо военных баз или присутствие иностранных войск на территории У. Ты предлагаешь в угоду всемирному капиталу переписывать Конституцию?
Пацан, как ты не понимаешь что НАТО представляет интересы жалкой кучки нефтяных и банковских магнатов, для которых сейчас Россия один изважнейших конкурентов, им надло было вторгунться в Ирак - они напали на него, хотя более приоритетное в военных вопросах ООН дало запрет и никакого оружия массового поражения найдено небыло, хотя было предлогом нападения и сейчас об этом едва ли ктото вспомнит. Лично я не хочу быть причастен к этим и будущим войнам, вы решайте сами.
2Нерд
мой ник читается Хуан!!!
ну знаєш родственные связи не завадили в 1917-18 роках захопити Україну, і зазіхати на Тузлу також не завадили.
я дуже сумніваюсь, що Росія надасть нам нейтральний статус. Тільки того що ми скажемо,що ми нейтральні не достатньо. подивись на сусідів Швейцарії- це світові демократії, Росію я б не назвав такою.
За США в Ірак пішли тільки ті, хто захотів. Самостійно, без НАТО.
Якщо б існували наприклад Об'єднані Збройні Сили Європи, я вступав би туди краще, ніж в НАТО. Але їх нема
Показаны сообщения 1–20 из 51