Все ясно: съехал. Умный человек не изменяет свои убеждения только ради самого процесса изменения. Философию,по-видимому, тебе читать надо.Цитата: Juanкорочше кажучи, думайте що знаєте. я знаю, що розумна людина змінює свої пріорітети і переконання. я вже, колись свої змінив. читайте філософію я задавав питання про захист Української держави, тож що ви скажите.....
Стратегічний курс України
Автор: Juan51 сообщений5480 просмотров
Опрос
Ви за:
18 голосов
- вступ в НАТО9 (50%)
- нейтралітет9 (50%)
А политики в 99,9% продажные. И нынешним тоже откатили для того что бы Украину втянули побыстрее в НАТО.
2Нерд
ти кажеш, що я з'їхав-з чого? ти мене добре знаєш,знаєш мої переконання,пріорітети?як ти можеж таке казати...
філософію я читаю, не переживай.

тю
отета вы тута намудровали
наш курс - полная задница с кучей ослинного дерьма, пока наша верхушка-тугодумов и тупосоображающих будет вести майдановские ревалюции за бабло, ложить хер на инфляцию, выпускать в эфир то юльку. топрыща-прызыдиента с пиздючим бредом и нихера ниделаньем, и вступать во всякие там нато, хуято, соты - де наша продукция не можит противостоять по цене ибанутым китацским барахолкам за копейки то наш курс - СРАКА!!!!!!!!!!! и это факт, можете са мною спорить , я смогу доказать.....
оптимист

ну а каму щас легко......
татальный бред , незнание истории, и непонимание текущего момента!!!Цитата: Juanособисто я вважаю, що нам необхідно вступати в НАТО хочаб для того, щоб зберегти територіальну цілісність. нейтрлітет нам ніхто не дасть, окрім хіба що Ватикану і Андори якихось, тому що багато хто з політиків,зокрема з нашого північного сусіда, сподіваються повернути Україну до себе, принаймні хоч деяку її частину. Якщо хтось має в цьому сумніви, пропоную знайти виступи Лужкова і йому подібних(не останніх людей в Росії) щодо України. На мою думку, зі вступом в НАТО ми ввійдемо в клуб "цивілізованих держав" і здобудемо захист від зовнішніх зазіхань. Звичайно, відразу все не зміниться, але невдовзі розподіл великих капіталів завершиться і корупція у владі стане набагато меншою, що дасть можливість вільно і без перешкод розвиватися бізнесу. На даному етапі,головне закріпити свою незалежність і цілісність,на даний момент я бачу варіант лише вступу до НАТО. А з часом, коли ми окріпнемо і станемо впливовим гравцем на міжнародній арені, можна буде думати про інші альтернативи
праильна, я ему тож самае сказал, а он там демагогию развел, филосав е ма е!!!!!!!!
Показаны сообщения 41–51 из 51