анти, верно подмечено)
Тартак
Автор: zvon_48286 сообщений5465 просмотров
Да, вот только с халявными фестами,например,у меня всегда траблы
та ладно трабы...)))
идёммммм та ТАРТАК!!!
Ты говорила,что будешь сидеть дома. Вот и сиди :-Р
хоч мені і подобається Тартак, але я краще на АннУ =)
так я и буду сидеть))
но мыслями на канцыке Анны и тартак)
Юджин: аватарка респект!!!!)
Положинський без Тартака нову песню выкинул к выборам ггг
http://sashko.com.ua/wp-content/uploads/10/sp_vyberit_mene.mp3
забавне какбе
гг, зачьод!!)))) якраз в тєму обісрав всіх)) мну поперла..)))
СП - Виберіть мене
местами забавный клип-нарезка на песню Положинского 

ггг, весело
Кстате Тартак вывалил к новому году свежий ольбом в инет:
http://opir.tartak.com.ua/ Тартак - Опір Матеріалів (2009) 1. Тарамтаратіда 2. Репанк 3. Хто Ти Є? 4. Принцеса Аренбі 5. Книжковий Хробак 6. Моральний Секс 7. Звабте Мене 8. В Моєму Світі 9. Qарпа-ратів 10. Майже На 11. Ай Хай 12. Ти Подумай 13. 3Dенс 14. Атомна Помпа 15. Дж…Ангел 320 112Дорогі друзі! Ми неймовірно раді, що можемо усім вам, нарешті, представити «Опір Матеріалів» — новий альбом гурту «Тартак»! :) Ви довго на нього чекали — і ось він перед вами! Щоправда, поки лише у віртуальному вигляді, але всі пісні — цілком реальні! Альбом поки не має обкладинки та не виданий на диску, але ми колись обов’язково зробимо і те, й інше. Але зараз найголовніше — це наші пісні — музика, тексти, драйв, енергія! Вільно завантажуйте їх собі та слухайте, скільки душа забажає! Якщо ж якось, після чергового прослуховування, комусь із вас спаде на думку, що цей альбом вартує якихось ваших грошей, ви легко можете перерахувати нам будь-яку суму, на власний розсуд. ;) А поки — приємних вам усім вражень! Щиро ваші, Андрій, Антон, Діма, Едик, Сашко.
опа, щя заціним
есть неплохие песни в альбоме
шось після того як радіохед виклали in rainbows на свому сайті доступну для скачування дуж багато груп почало робити так само....з одного боку це прикольно, а з іншого от так прям зараз всі стали такі добрі....не віриться шось
пс а відео нарізка на пісню положинського зачьодна, дуж в тєму всьо підібрано.
просто Радиохеды глаза раскрыли многим, если на западе (где диски ещё кое-как продаются) группа выложила альбом даром - то нашим давно пора было это делать.Цитата: adramelechшось після того як радіохед виклали in rainbows на свому сайті доступну для скачування дуж багато груп почало робити так само....з одного боку це прикольно, а з іншого от так прям зараз всі стали такі добрі....не віриться шось
нашли о чём говорить....
За последние 10 лет я и все мои знакомые купили от силы дисков 10-20...
А вот скачали музыки гигов по 10-20 в среднем...
Какая нах тенденция радиохед?
вы качаете нелегально. воруете тассказать. а тут все по закону какбе, полюбовно
юриспруденция об интернете вообще весьма размытая штука. На твоё заявление можно сказать хотя бы "Я скачал это всё для ознакомления и через 24ч удалю"...Цитата: Antiвы качаете нелегально. воруете тассказать. а тут все по закону какбе, полюбовно
ну але ж ніфіга не видаляєш. а тут радіохеди дозволили качати і не видаляти. правда в нас мало практикуються провірки компів на наявність скачаного музла
Показаны сообщения 61–80 из 86