Тартак

Автор: zvon_48286 сообщений5465 просмотров
анти, верно подмечено)
Да, вот только с халявными фестами,например,у меня всегда траблы
изменено Anti, 07 апр. 2009 г., 18:44
та ладно трабы...))) идёммммм та ТАРТАК!!!
Ты говорила,что будешь сидеть дома. Вот и сиди :-Р
хоч мені і подобається Тартак, але я краще на АннУ =)
изменено Anti, 07 апр. 2009 г., 18:45
так я и буду сидеть)) но мыслями на канцыке Анны и тартак) Юджин: аватарка респект!!!!)
гг, зачьод!!)))) якраз в тєму обісрав всіх)) мну поперла..)))
ггг, весело
Кстате Тартак вывалил к новому году свежий ольбом в инет:
Дорогі друзі! Ми неймовірно раді, що можемо усім вам, нарешті, представити «Опір Матеріалів» — новий альбом гурту «Тартак»! :) Ви довго на нього чекали — і ось він перед вами! Щоправда, поки лише у віртуальному вигляді, але всі пісні — цілком реальні! Альбом поки не має обкладинки та не виданий на диску, але ми колись обов’язково зробимо і те, й інше. Але зараз найголовніше — це наші пісні — музика, тексти, драйв, енергія! Вільно завантажуйте їх собі та слухайте, скільки душа забажає! Якщо ж якось, після чергового прослуховування, комусь із вас спаде на думку, що цей альбом вартує якихось ваших грошей, ви легко можете перерахувати нам будь-яку суму, на власний розсуд. ;) А поки — приємних вам усім вражень! Щиро ваші, Андрій, Антон, Діма, Едик, Сашко.
http://opir.tartak.com.ua/ Тартак - Опір Матеріалів (2009) 1. Тарамтаратіда 2. Репанк 3. Хто Ти Є? 4. Принцеса Аренбі 5. Книжковий Хробак 6. Моральний Секс 7. Звабте Мене 8. В Моєму Світі 9. Qарпа-ратів 10. Майже На 11. Ай Хай 12. Ти Подумай 13. 3Dенс 14. Атомна Помпа 15. Дж…Ангел 320 112
опа, щя заціним
есть неплохие песни в альбоме
шось після того як радіохед виклали in rainbows на свому сайті доступну для скачування дуж багато груп почало робити так само....з одного боку це прикольно, а з іншого от так прям зараз всі стали такі добрі....не віриться шось
пс а відео нарізка на пісню положинського зачьодна, дуж в тєму всьо підібрано.
Цитата: adramelech
шось після того як радіохед виклали in rainbows на свому сайті доступну для скачування дуж багато груп почало робити так само....з одного боку це прикольно, а з іншого от так прям зараз всі стали такі добрі....не віриться шось
просто Радиохеды глаза раскрыли многим, если на западе (где диски ещё кое-как продаются) группа выложила альбом даром - то нашим давно пора было это делать.
нашли о чём говорить.... За последние 10 лет я и все мои знакомые купили от силы дисков 10-20... А вот скачали музыки гигов по 10-20 в среднем... Какая нах тенденция радиохед?
вы качаете нелегально. воруете тассказать. а тут все по закону какбе, полюбовно
Цитата: Anti
вы качаете нелегально. воруете тассказать. а тут все по закону какбе, полюбовно
юриспруденция об интернете вообще весьма размытая штука. На твоё заявление можно сказать хотя бы "Я скачал это всё для ознакомления и через 24ч удалю"...
ну але ж ніфіга не видаляєш. а тут радіохеди дозволили качати і не видаляти. правда в нас мало практикуються провірки компів на наявність скачаного музла

Показаны сообщения 6180 из 86

Тартак — страница 4 · AllMetal Archive