AllMetal Archive
read-only forum archive
Только просмотр

da Freaks Show

Автор: da Freaks Show166 сообщений16787 просмотров
нуй добре
Мда... скинхейт неопровержимо повлияло на вашу психико. ИМХО
2 Nazarius Судишь по одной телеге ?
Ну тада выкидуйте исчо!
Емо - то є блядьскі діти війни(с) Лесь Подерев`янський являясь его поклонником - такого не слыхал...это откуда?
Еба! Да я смотрю тут у нас тру хака-антиэмо банды появляюся у городе!
Та да !!! Именно!!:)
прикинь,кросавчег)
тут не псорг, плодить темы не стоит и выкладывать демки на сайты со скростоью даунлода в 1 кб/с тоже не желательно
мда, хоч демку і залили на АйФолдер, а швидкість так і не покращилась ((( як тільки закачаю, одразу одпишуся. хоча учора на фесті мені ця пісня здається сподобалась. 2 Молоко я не помітив як ти кинув у зал годинник, але я їх помітив у себе під ногами, і бережно кинув на сцену))) потім до мне підійшли тіла і сказали "Дай годинник, я їх у нього кину" показуючи пальцем на тебе =))) можливо я запобіг вбивству?? ))
Дякую,друже! А що то за тіла були?
а я звідки знаю хто вони такі??? якісь два тіла ЗІ на ЕМО вони не схожі )))
Cлухайте нову писенку...скачати мона в нас на сайтi)))
послухав пісню "Час Є". хай там що кажуть, а мені пісня сподобалась. дууууже порадувало що з"явився гроулінг )) правда якість звуку мені здається не дуже гарне, ну це не завадило мені кинути пісню у плеєр ) так і продовжуйте!!! респект!
надо заценить, а то тока на репах краем уха слышал...
Цитата: Eugene
послухав пісню "Час Є". хай там що кажуть, а мені пісня сподобалась. дууууже порадувало що з"явився гроулінг )) правда якість звуку мені здається не дуже гарне, ну це не завадило мені кинути пісню у плеєр ) так і продовжуйте!!! респект!
якiсть буде коли наш улюбленний гiтораст ака Zам перелье не в 64кб а у 256....пьяна скотина)))
В нашем стиле нет определенных стандартов, правил и шаблонов.
Бугаго, ржунимагу, да вы же вылитый скинхейт)))
Цитата: HansoN
В нашем стиле нет определенных стандартов, правил и шаблонов.
Бугаго, ржунимагу, да вы же вылитый скинхейт)))
Продолжай ржать дальше.)))))

Показаны сообщения 81100 из 166