AllMetal Archive
read-only forum archive
Только просмотр

"Мазафакеры" Vs. "Перхоть"

Автор: LCLSCM266 сообщений26470 просмотров
я не розумію, чому Ви називаєте людей котрі вдягають футболку (балахон) з якимсь гуртом називаєте обриганами? мені наприклад подобається вдягати футболки з СліпКнот, СоАД... і що я по вашому ОБРИГАН??? у мене немаю довгово волосся, я не ношу косухи, я не вдягаю кожані шмотки, і я регулярно миюся!!! те що я одяг "обриганську" футболку ЦЕ нічого не означає!
Крім футболки потрібно ще заправитися деякою дозою алкоголю та неадекватно себе поводити - тоді приближення до стандартів обриганства буде більшим ))
Також слід не ходити до школи (інституту, на роботу) а весь свій вільний час проводити на площі Леніна в компанії "тру обриганів". Через пару днів купиш косуху, а за тиждень зрозуміеш що митися то дурна справа гггг
Доречі, серед обриганів найбіль культовими вважаються як раз "тру". Тобто ті, хто навіть через зароблені цироз, сіфіліс, шизофренію або досягненя 30-тирічного віку не припинили тусуватися на Лєніна =))
Цитата: Eugene
я не розумію, чому Ви називаєте людей котрі вдягають футболку (балахон) з якимсь гуртом називаєте обриганами? мені наприклад подобається вдягати футболки з СліпКнот, СоАД... і що я по вашому ОБРИГАН??? у мене немаю довгово волосся, я не ношу косухи, я не вдягаю кожані шмотки, і я регулярно миюся!!! те що я одяг "обриганську" футболку ЦЕ нічого не означає!
с чего ты это взял вообще? я не помню, чтобы тут кто-то идентифицировал обрыгана по футболке. всмысле, что речь идет не о футболке с любимой группой вообще, а есть опереденный список групп, столь почитаемых обрыганами на одинаковых черных футболках и дурацких торбах.
Кто знаит шо ани носят в сваих ипучих мишках найтвеш? и чо бля вечно найтвеш? єто шо блять фирмо катируемое урыгами? Я думаю ани в них рыгают ггг а патом меряюццо (на вес) кто из них болие трушный ггг
2 Trevor^
Я на ленина постоянно вижу обрыганов в футболках корна, слипкнота, лимпбизкита, линкинпарка, менсона. НО эти группы обрыганскими никто не считает.
Ты не прав! Я так считаю! )))
Когда Я такое говорил? Я не кАтирую эти группы, но не говорю, что они обрыганские!
да вот же твои слова.
Цитата: exiLe
2 Trevor^
Я на ленина постоянно вижу обрыганов в футболках корна, слипкнота, лимпбизкита, линкинпарка, менсона. НО эти группы обрыганскими никто не считает.
Ты не прав! Я так считаю! )))
Когда Я такое говорил? Я не кАтирую эти группы, но не говорю, что они обрыганские!
да вот же твои слова.
ПОсле тех слов я поставил ")))" это значит ,что посмеялся! Мне на них вообще похуй я их неслушаю, пусть они будут мега обрыганискими! А в тот раз я просто пошутил!
изменено Eugene, 24 окт. 2007 г., 17:34
с чего ты это взял вообще? я не помню, чтобы тут кто-то идентифицировал обрыгана по футболке.
в цій темі Ні! але у темі про Аматорі:
скока абрыганов увидел!!!!!!!!!!!!!!!!; обрыганов дохуища.. особенно порадовал айрон майден; Насчет обрыганов, их было наверно 3/4 всего зала!;
ось. вони обригани тому що вдягли футболки або балахони, з рожами Аматорі, СліпКнот, Айрон Мейден... !!!Арію або КіШ непомітив!!! хоча ЦІ гурти, на мій поглад, є обриганськими
Якби ти уважно читав цей топік спочатку, то зрозумів би, що із перевдяганням майки КіШ на майку Оматорє не відбувається казкове перетворення обригану на гарного катіруємого нєформала. =))
насамом деле, я заметил что обрыганы балахоны с Арией и Цоем на сейшены почти не одевают, то типа повседневная одежда, а фест это праздник и надо себя показать и напяливают балахоны Айронов и прочих хоть более приличных банд
Цитата: Atheist
насамом деле, я заметил что обрыганы балахоны с Арией и Цоем на сейшены почти не одевают, то типа повседневная одежда, а фест это праздник и надо себя показать и напяливают балахоны Айронов и прочих хоть более приличных банд
)))))) маскуються сцуки
странно вообще что обрыги слушающие такие группы как корн, слипкнот и т.д. не перевоплощяются в нормальных типов... просто та музыка которую ты слушаешь влияет на твою жизнь и достаточно сильно, видно что на этих твердолобов не влияет, либо они просто наплялили футболки корн что бы казаццо трушными...нихуя не выйдет, мы вас всех сука вычислили))))))))
с чего ты это взял вообще? я не помню, чтобы тут кто-то идентифицировал обрыгана по футболке.
в цій темі Ні! але у темі про Аматорі:
скока абрыганов увидел!!!!!!!!!!!!!!!!; обрыганов дохуища.. особенно порадовал айрон майден; Насчет обрыганов, их было наверно 3/4 всего зала!;
ось. вони обригани тому що вдягли футболки або балахони, з рожами Аматорі, СліпКнот, Айрон Мейден... !!!Арію або КіШ непомітив!!! хоча ЦІ гурти, на мій поглад, є обриганськими
ну и? что там такого написано? типа одел айрон мэйден типа обрыган? при чем тут. обрыган он по определению, по внешнему виду. обрыган в майке айрон мэйден. если абрыган оденет майку с бритни спирз или блэкайдпис, то он нихера не изменитса
если абрыган оденет майку с бритни спирз или блэкайдпис, то он нихера не изменитса
та це зрозуміло, просто я намагаюся сказати, що якщо лудина одягла майку з гуртом, то він не є обриган. а просто нормальна людина, як було більшість на Аматорах. і взагалі, наврядчи у обригана з"явилися гроші, щоб підти на Аматорі, обриган краще залишиться на Леніна, та буде у багнюці пити Портвейн ЗІ я з Леніна побачив лише 2х людей
если абрыган оденет майку с бритни спирз или блэкайдпис, то он нихера не изменитса
та це зрозуміло, просто я намагаюся сказати, що якщо лудина одягла майку з гуртом, то він не є обриган.
ну да. покажи мне где такое кто написал?
ЗІ я з Леніна побачив лише 2х людей
о а ты их всех в лицо знаешь?))
хм...я вот например не знаю каких то конкретных факторов которые могут оприделять обрыга или нет, (ну кроме вот футболок за 10 грн на озерке, берц, грязных волос и портфелей кипелов) я просто смотрю на это конченое адаробла и понимаю что он абрыга, не знаю как у меня это получается, у меня наверное дар..Боже я счастлив!!!
2 Anti
постоянно вижу обрыганов в футболках корна, слипкнота, лимпбизкита, линкинпарка, менсона.
і я впевнений якби він побачив мене (не обригана) то сказав би що я обриган
о а ты их всех в лицо знаешь?))
:ah: ))) нуууу, я просто там бував пару раз. думав знайду однодумців, нових друзів, місце де можна буде проводити вільний час. потім зрозумів що там люди, у яких мета у житті напитися на назбирані грощі, та заснути під пам"ятником Леніна. потім прогуляти навчання або роботу, потім посидіти пограти на гитарі, а на збирані грощі купити портвейну ну і знову напитися)) одним словом ОБРИГАНИ ))))) але є нормальні люди, з нормальних родин ЗІ ось з цього форуму дізнався про ЕБ, можливо весною туди сходжу пару раз. хоча мені здаєтся що коли я туди прийду у балахоні СліпКнот, на мене будуть тикати пальцем, і казати "обриган" )))
папробую внести ясность. Обрыган всегда в футболке за дисятко нистираной (исключение - новая футболка, но и она никогда стираццо нибудит.) Тоисть 1) АБРЫГАН = ФУТБОЛКА 2) Но футболка не есть = Абрыган 3) Исходя ис пункта адин: Футболка -> (стремится) Обрыган. 4) Степень Обрыганскости групы на футболке - прямо пропорциональна Трушности обрыгана. 5) Степень Обрыганскости групы определяется количесвом катирующих ийо обрыганов. вроди всьо. хулинеясно?
Ой бля какая спорная тема....

Показаны сообщения 121140 из 266